Vizyonumuz

Büyük Hayaller olarak hedefimiz, çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Kurumlarımız, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

Misyonumuz

Anaokulumuzun, veliler tarafından en çok tercih edilen ve güvenilen okul öncesi kurumlarından biri olmasının gururu ile Kreş ve Gündüz Bakım Evi kurumumuz için de aynı azim ve heyecanla görevimizi ifa etmeye devam ediyoruz. Kurumlarımızda çocuklarımız, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Değerlerimiz

Kurumumuzda açık kapı politikası izlenmektedir; başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes, yuva ve anaokulumuzu ziyaret edebilir. Büyük Hayaller Eğitim Kurumları olarak, ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri ve sınıflarında çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmaktayız.

Çocuk Güvenliği

Okul öncesi dönem, çocukların kendilerini koruma konusunda en zayıf oldukları, beden ve ruh güvenliği için yetişkin desteğine en çok ihtiyaç duyduğu dönem olduğundan, çocuklarımızın duygusal ve fiziksel güvenliğine maksimum düzeyde önem gösteriyor; eğitim ve oyun alanları ile diğer tüm planlarımızı buna göre tasarlıyoruz.