Bilgilendirme

Büyük Hayaller Eğitim Kurumları olarak; yeni eğitim-öğretim dönemine yeni bir eğitim binası, yeni bir kuruluş ve yepyeni heyecanlarla başlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizde ve dünyada yaşanan pandemi sürecinde, sizlere daha iyi eğitim verebilmenin yollarını düşünme fırsatımız oldu. Bu süreçte eğitimin, öğrenmenin, teknolojinin, hijyenin ve daha birçok değerin önemini hep birlikte bir kez daha anlamış olduk. Sizlere ve sevgili çocuklarımıza; daha hijyenik, daha şeffaf, daha teknolojik ve daha donanımlı olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.

Kayıt İşlemleri

Yeni dönem kayıtlarımız iki aşamalı olarak yapılır.

1. Avantajlı Erken Kayıt Programı
  2. Normal Kayıt Dönemi

Kayıt işlemlerinizi Kayıt ve Kabul menüsünde yer alan formlar aracılığıyla, online görüntülü görüşme ile ya da randevu alarak kurumlarımızda gerçekleştirebilirsiniz.

Kurumlarımıza gelmeden önce, hakkınızda bilgi edinebilmek adına menüde yer alan Ön Görüşme Formu, Ön Kayıt Formu ve Anne-Baba & Çocuk Formunu doldurmanız gerekmektedir.

Beslenme

Okul öncesi dönem, yetişkinlik için temel oluşturan pek çok alışkanlığın geliştirildiği bir dönemdir. Bu dönemde yeterli ve dengeli beslenme kadar, iyi geliştirilmiş sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmek de önemlidir. Çocuğun sağlıklı bir okul öncesi dönem geçirmesi, doğumdan o döneme kadar geçirdiği dönemin sağlıklı olmasına bağlıdır.

Çocuklarımızın sağlıklı beslenmesinde birincil ve ana hedef, 4 temel başlığın her öğünde tüketilmesidir:

1. Süt Grubu,
  2. Ekmek–Tahıl Grubu,
  3. Et–Yumurta ve Kuru Baklagil Grubu,
  4. Sebze–Meyve Grubu.

Oyun Çocuğu Dönemi olarak adlandırılan 2-6 yaş arası çocukların genel beslenme düzeni ve gelişim süreci aşağıdaki gibidir;

1. Büyüme hızı düşer
  2. Bağımsızlaşır
  3. Kişisel seçimleri başlar
  4. Oyunla ilgilidir
  5. Yemeğe ilgisi azalır
  6. Aile, iştahsız diye yakınabilir

Kurumlarımızın beslenme düzeni sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı şeklindedir. Beslenme programlarımız, çocuklarımızın içinde bulunduğu gelişim düzeyine uygun olarak, besin değerleri ve kalori hesabına göre hazırlanmaktadır. 2017-2018 yaş gruplarımıza saat 11.00’de ara atıştırmalıklar verilmektedir.

Eğitim

Tüm branşların eğitimi, yaş gruplarına uygun olarak tasarlanan homojenik sınıflarda alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. İngilizce dil eğitimi tam zamanlıdır.

Branş Dersleri Etkinlikler
Satranç Akıl-Zeka Oyunları
Modern Dans Yoga
Müzik Eğitimi (Ritim/Orff ve Piyano) Yaratıcılık
Drama Seramik Atölyesi
Yetenek Geliştirme Programı (Kapasite Geliştirme) Mutfak Atölyesi
Fen (STEM) Bilişsel Çalışmalar
Doğa-Ekoloji Sanat Atölyesi
Bale Sensory Play
Jimnastik Art
Folklor

Eğitim Programları

Let’s Learn, hafta içi her gün uygulanan anaokulu eğitim programlarımızın genel adıdır. Eğitim programlarımız hakkında detaylı bilgi almak için eğitim danışmanımıza ulaşabilirsiniz.

Let’s Play, hafta içi her gün belirli saatlerde katılım sağlayabileceğiniz, çocuklarımızın uzman eğitmenler eşliğinde gönüllerince oyunlar oynadığı ve motor becerilerini geliştirdikleri oyun grubu programlarının genel adıdır. Oyun programlarımız hakkında detaylı bilgi almak için eğitim danışmanımıza ulaşabilirsiniz.

Joyful Play Time Happiness
Joyful programı,
hafta içi her gün
10.00-12.00 saatleri
arasında uygulanan
oyun grubu programıdır.
Play Time programı,
haftada iki gün iki saat, haftada iki yarım gün ya da haftada iki tam gün uygulanan oyun grubu programıdır.
Happiness programı,
haftada üç yarım gün,
üç tam gün ya da haftada beş gün
uygulanan oyun